unQaa (0+0)
Riquelme (1+0)
Murray (0+0)
Tanguay (0+1)

Jännä peli alkamassa, 6. sarjataulukossa majaileva Ballito saa vastaansa 11. sijalla oleva Hockey Suomen. HS tosin on pelannut pelejä vähemmän, joten erittäin tasainen ottelu tulossa.
Oma veikkaus: 5-3

1.ERÄ

0:54 1-0 naapi
Melkein minuutti on ehtinyt kulua ottelua ja Ballito pistää kovan vaihteen päälle, lopulta naapi saa survottua kiekon sisään.

3:19 Gaattori pelataan läpi mutta puolustaja saa lapaa väliin eikä maalia synny.

4:42 2-0 naapi Gaattori
Jatkuvan painostuksen jälkeen naapi saa Gaattorilta kiekon ja sijoittaa takakulmaan.

5:19 3-0 Weezy joonas naapi
Weezy pelataan vapaaksi keskelle, josta kova kuti maalivahdin vasemman luistimen ohi.

Ballito saves: 2 poss: 61%
HS saves: 7 poss: 38%

Ballito lähti ensimmäiseen erään täysin eri vaihteella kuin HS. Hockey Suomi sai vain pari hyökkäystä, kun Ballito rakenteli omaa peliään rauhassa oivaltavilla syötöillä. Erä oli täysin Balliton, saa nähdä saako Suomi peliään käyntiin.

2.ERÄ

0:28 naapilla tyhjä maali pedattu eteen, Riquelme pelastaa täpärästi.

HS antaa erittäin paljon tilaa omalla puoliskollaan, keskelle saa syöttää täysin vapaasti vapaalle pelaajalle.

1:43 4-0 naapi
naapi saa tällätä jo kolmannen HS pelaajien katsellessa sivusta.

3:55 5-0 Gaattori
unQaa menettää ja Gaattori tekee hienon kääntölaukauksen takakulmaan.

5:14 5-1 Riquelme Tanguay Bande
HS pääsee Ballitojen hyökkäysalueelle ja vetopaikasta saa Riqu kiekon mooliin.

Ballito saves: 2 poss: 55%
HS saves: 7 poss: 44%

Ballito jatkoi samaa vahvaa peliänsä, varmat syötöt, johon tietysti auttoi HS:n laiskuus. Peli näyttää jo aikalailla selvältä, ellei HS saa hirmuista virettä päälle.
(Samassa tuomari tajuaa että ANAHEIM MIGHTY DUCKS ON VARIMISTAMSSA PAIKKAA PLEIJAREIHIN! RAJUA!)

3.ERÄ

5:06 6-1 Weezy Gaattori naapi

Ballito saves: 2 poss: 45%
HS saves: 2 poss: 54%

HS piristyi hieman, johtuen ehkä Balliton löysäämisestä. HS:n yhden puolustajan taktiikka ei toiminut(sellaiselta taktiikalta se ainakin näytti)eikä peli muutenkaan sujunut ollenkaan. Koko peli oli täysin Balliton hallintaa, ei osaa eikä arpaa HS:llä.