SHL-ensikertalainen Ballito kohtaa pelin ennakkosuosikin Hockey Suomen, katsotaan miten 'BLO'jen käy..

<Samila> Mokkula84 tekee ainaki 2 omaa.

cockpanot: HS: Hollow, Jeppe97, Skill, muukka, Wipa
BLO: naapi, mäddy, Juudi, viileä.

1. Erä alkaneee..

[00:56] - hyvännäköinen hyökkäys BLOilta, naapi jalkakynällä Wipan ohi, syöttä viileälle, mutta ohi.
[01:32] - 0-1 by Hollow (1+0) Skill (0+1) HS saa kiekon pyörimään BLO-alueella, Skill syöttää Hollowille joka nakkaa onetimerista erheettömästi pienen mustan takaurkkaan
[04:00] - Ballitolla kiekko HS:n alueella, hyvää pyöritystä, maskia ja pari napakkaa laukausta ei kuitenkaan tuota vahinkoa Hockey Suomen puolustukselle..
[05:13] - Hollow - Jeppe97 duo saa säpinää aikaa Ballito-päässä.. Kiekko maalin eteen pieneen tilaan, josta seuraa syöttö ja laukaus. Maalivahti kuitenkin hereillä.
[05:29] - Ensimmäinen tauko. paitsio HS:n toimesta.
[06:00] - TRÖÖÖT

*** Ensimmäinen erä päättyy. Tilanne 1-0 Hockey Suomen eduksi. Peli oli kuitenkin suht. tasaista, tilanteen alkuja molemminpuolin. Jänskä peli tulossa varmaankin.

Saves: 3/4 poss: 50/50

2. Erä alkaaa.

[06:17] - offside by Hockey Suomi - säännöt…
[06:28] - Icing by Ballito - plsssss!!11
[06:38] - offside by Ballito - säännöt.
[07:36] - viileä laukoo hitusen ohi HS-maalin.
[08:10] - 0-2 by Hollow (2+0) Jeppe (0+1) - Hyökkäysduo pelaa hyvin itsensä 2v1 tilanteeseen, josta syöttö hollowille -> Jeppe blockaa pakkia ja hollow läpi pienestä tilasta ja siirto ranteella maalin perukoille.
[08:52] - 1-2 by mäddy (1+0) viileä (0+1) - sniper
[09:16] - 2-2 by naapi (1+0) mäddy (1+1) Juudi (0+1) - kirjottelin..
[10:54] - 2-3 by Jeppe97 (1+0) Hollow (2+1) Skill (0+2) - hollow laukoo, mokke torjuu riparin ja siitä sitten Jeppe laittaa vaivatta sisään.
[11:11] - 3-3 by naapi (2+0) viileä (0+2) - ohi meni ku kirjotin. pienest tilast tais nakata.

*** toka erä päätökseen, pienoista HS painostusta, BLOt tekivät kuitenkin tärkeitä maaleja tossa..

Saves: 3/0 poss: 37/62

3. erä alkakoot! tiukka taisto varmaankin tulossa. saa nähä kumpi ottaa johdon ja kestääkö sitten päät!

[12:14] - *** icing by Ballito - Norskit.
[14:14] - viileä rakentaa hienosti paikan ja syöttää naapille, laukaus mutta maalivahti torjuu
[14.20] - *** offside by Hockey Suomi - sama mies
[14:26] - *** offside by Ballito - piti niidenki
[15:30] - KLOP!!
[15:56] - *** Jeppe97 on goalie area.
[15:58] - *** offside by Hockey Suomi - tegeek viel tost suoraa??!! …. - ei.

*** GAME OVER, score: Ballito 3-3 Hockey Suomi
BLO points: naapi: 2+0 mäddy: 1+1 viileä 0+2 Juudi: 0+1
HS points: Hollow 2+1 Jeppe97 1+1 Skill 0+2

* ihan ookoo toi kolmas erä, enemmän must ois voinu ottaa riskii ja tollai, pari paikkaa sai molemmat mut molempien tarkka puolustus vei pidemmän korren.. Kiittimoika! ja terkui BuMElele!

saves: 3/3 poss: 50/49
overall: saves: 9/7 poss: 50/50, 37/62, 50/49

Tuiki tuiki tähtönen:
*** Hollow - HS:n tukipilari, tän herran ansiosta saatii niit paikkoi BLO-alueelle.