Mäiske (0+0)
Lazo (0+1)
juz (1+0)
Ari (0+1)

Kun Jim Brass ja kumppanit yrittävät paljastaa kahden yrityksen voimin tiistai-illan mysteerejä, kiekossa ratkotaan Sunrise Hockey Leaguen finaalipelejä, joissa tilanne tähän kohtaamiseen
tultaessa 1-2 HC Revolutionin hyväksi , pelein 2-1, 2-3, 4-1. Mitään ei siis ole vielä ratkaistu ja mielenkiinnolla pelistä voi odottaa jopa jonkin asteen jännitysnäytelmää.

*** ERÄ 1 ***

00:27 0-1 juz (Lazo, Ari) Ja saman tien, kun tuomarin kiekko kaatuu, Revot pussittavat 0-1 osuman, näköhavaintoja ei ole.

03:51 Läheltä pitää, kun juz karkaa läpäriin viivakarvauksen jälkeen.

04:23 1-1 aar0n (Claudio) And once again maali jää näkemättä, tällä kertaa isoharteisen Feuerin kirjoittaessa tärkeää asiaa katsomossa.

05:22 2-1 Ayumn (Claudio, Ehrhoff) Nemesiksen pienimuotoisen pyörityksen jälkeen Ayumn lataa kiekon etukulmasta sisään ja Nemet kiinnittävät pelin nimiinsä.

Peli lähti tulisesti käyntiin ja erinäisiä hyviä ja ei niin hyviä paikkoja nähtiin pariinkin otteeseen. Playoff-asetelmankin kannalta mukava tilanne, katsotaan, miten revot vastaavat seuraavissa erissä.

NEME - REVO
torjunnat 3 1
hallinta 58 41

*** ERÄ 2 ***

06:04 Heti ensimmäisestä aloituksesta Claudio karkaa, mutta myös tässä päässä molari osaa hommansa.

07:54 3-1 Claudio , Revojen pitkän puolustusrupeaman jälkeen Claudio sutii, sutii ja huitoo maalilla kiekkoa pakeilta ja lopputuloksena huomaa olevansa itsekin maalissa.

09:12 Ensimmäisen puoliskon nemehyökkääjät vilttiin ja tutumpi kaksikko Jope & Jonte häärimään kentälle, melkein puoli minuuttia viettävätkin kentällä ja takaisin vaihtoon.

Summerin soidessa ansaittu johto Nemesiksellä, pitkin erää pääsivät yv-hyökkäyksiin ja muiltakin osin kiekko pyöri paremmin revopäädyssä.

NEME - REVO
torjunnat 2 8
hallinta 56 43

*** ERÄ 3 ***

Revot lähtevät hakemaan voittoa vielä viimeisestä erästä, juz saakin heti erän alkuun hyvän paikan, muttei tälläkään kertaa punainen valo syty, perään luonnollinen violent.

Minuutti myöhemmin dejavu samalta henkilöltä.

14:48 4-1 Jope (Jonte, aar0n) Nemet karkaavat ehkä ratkaisevaan johtoon, kun revojen pienen hellityksen jälkeen Jonte ja Jope saavat paikan, josta moken alittava veto uppoaa.

Paikkoja riitti loppuun asti, Nemesiksen johtomaalin jälkeen revojen peli tosin hyytyi täysin ja erän jälkimmäisen puoliskon ajan nähtiin koko liuta nemejen karkumatkamaalipaikkoja,
yhdestäkään vaan kukaan ei kiekkoa maalivahdin taakse saanut. Potentiaalisia maaleja oli tuhoton määrä kummallekin joukkueella tarjolla koko 18 minuutin aikana, toisaalta,
4-1 näyttää finaalipelissä paremmalta kuin 10-7 tai 6-11. Sen kummemmitta moitteitta jatketaan tästä eteenpäin ottelusarjatilanteessa 2-2 kohti viimeistä ja ratkaisevaa taistelua, joka todennäköisesti käydään keskiviikkona 22. huhtikuuta, deadlinen viimeisenä päivänä.

NEME - REVO
torjunnat 4 4
hallinta 57 42

***Claudio, tehokasta pelaamista omalla pelipuoliskollaan ja merkittävä osa pelin lopputulosta
**Jope , vaihdossa 2 erää istunut rankaisija tuli viimeiseen erään ja viilasi tilanteen lopulliseen tulokseen
*aar0n , onnistui pitämään suurimmat revopaikat hallussa ja viimeisteli myös yhden osuman

Tähänkin peliin löydettiin pelin loppuun haastateltava (anonyyminä) kommentoimaan pelin tapahtumia: "helmi :DDDd"
Tuomari: Michaels
Lisätty: 22.04.2009 00:19