aar0n (0+1)
Jope (1+0)
Jonte (0+1)
Ehrhoff (0+0)

HC Revolution - Nemesis. Tämän kauden ratkaiseva finaali on alkamaisillaan ilta viittätoista vaille 11.
Eli se kuka vie tämän, on siis tämän kauden SHL-voittaja. Onnea molemmille!

1.erä

Maaliton erä.

S: 2 - 2
P: 37 - 62

- Erä oli maaliton mutta vauhdikas. Nemesiksen alku oli raju ja he saivat päätyyn heti painetta.
3minuutin kohdalla tilanne muuttui ja Revot pyörittivät taas Nemesiksen alueella, mutta selvästi
Nemesiksen erä. Näkeehän sen hallinta%:sta.

2.erä

00:18 1-0 Ari (1+0) juz (0+1) Mäiske (0+1) - Ja ensimmäinen maali on saanu päivänvalonsa. Revot aloittavat
räväkästi toisen erän ja tuloksena maali. Kiekko pelataan päätyyn, juz heittää passin maalille ja Ari siirtää
maalivahdin haparoidessa maaliviivalta kiekon pömpeliin. 1-0!

02:16 1-1 Claudio (1+0) - Ja Nemesis vastaa kahden minuutin päästä huutoon. kovan painostuksen päätteeksi
kiekko pelataan maalille ja Claudio tahdonvoimalla sysäisee riparista maaliin. Vanha kunnon TAHTOmaali.

05:48 1-2 Jope (1+0) Jonte (0+1) aar0n (0+1) - Ja kukas muu paikalla kun Hankasalmen oma soturi Jope aka JoBkolmelius
Jope ryöstää kiekon Mäiskeeltä ja laukoo näyttävästi ja varmasti kiekon takakulmaan.

S: 3 - 1
P: 49 - 50

-Erä oli aikalailla päästä päähän kiekkoa. Ehkä niukinnaukin Nemesiksen hallintaa jälleen, mutta Revot ovat
puolustaneet hyvin koko pelin ajan. Mitä nyt pieni virhe 1-2 maalissa, mutta virheen voi vielä korjata viimeisessä
erässä.

3.erä

05:39 2-2 - juz (1+1) JA tasoitus on nähty. Mäiske avaa omalta alueelta Arille, joka laukoo. Maalivahti pomputtaa