Hejduk (2+1)
Stez (0+0)
inoT (1+1)
Pepe (0+0)

Maanantain kiihkeä ottelu alkamssa Nuuskien ja Arsenaalien välillä, Team Ettan on pudotuspelituntumassa, ja Arsenal on sarjassa sijalla 14. Arsenalilta odottaisin siis jo "pientä" kurssinmuutosta mikäli ensi kaudella haluavat pelata Kiekkoliigan 2Divarissa! Ettaneilla kummittelee tuo alkukauden pistemenetys jonka ansiosta he ovat pudotuspelien ulkopuolella tällä hetkellä, tosin vielä on kesää jäljellä.

1.Erä

1-0 04:01 Chermie - Toble
- Chermie läpiajoon puolustusvirheen takia ja wristillä sisään.

2-0 04:59 Chermie - Toble Dice
- En nähny!

Ettanit hieman jopa niskan päällä, näyttänee siltä että voitto karkaa jälleen Arsenalilta jo ensinmäisen erän jälkeen. Hallinta oli Arsenalille lukemin 57-42%.

2.Erä

2-1 04:37 inoT - Hejduk Anonyymi
- ToniTee laittaa wristillä, huomaa TOINEN syöttäjä.

3-1 05:11 Toble - Vuitton Reuben
- Tais olla kans wristil emt.

3-2 05:43 Hejduk
- Pyörrän aikaisemmat puheeni, Arsenal on mukana pelissä Hejdukin tolpan kautta menevällä laukauksella.

Arsenal nousi peliin mukaan, vieden erän lukemin 2-1, Ettanit pelasivat puolustuksen huolimattomasti ja Arset pääsivät varmaankin kymmenen kertaa ylivoimahyökkäykseen.

3.Erä

4-2 02:29

Toble - Reuben
- Toble teki maalin, eiku siis teki oikeesti.

4-3 04:45 Hejduk - Anonyymi inoT
- Hejduk pamauttaa Analnyymin syötöstä limpun häkkiin.

Hieno matsi, kenties tuomari vähän aliarvoi Arsenalia ottelun edetessä, mutta jännittävän matsin saivat aikaan. Ettaneilla nyt 11 ottelusta ihan ok kymmenen pistettä. Arsenalin heikko alkukausi jatkuu, 9 ottelua 2 pistettä.
Tuomari: Eliittiä
Lisätty: 01.06.2009 23:55