zälä (0+0)
Galutin (0+0)
inoT (1+0)
honka (0+1)

Kiwa ottelu tulossa! Runkosarjan 3. vastaan runkosarjan viimeinen eli 15. Ite veikkaisin Malagan voittavan 3-1!

1. erä
0:00 - 00:18 Gal-e lagaa
1:46 1-0 Boocha (Läski, Gal-e) Gal-e maskissa, kun Läski ja Boocha hassuttelevat Arsenalin puolustusta, jonka jälkeen Boocha pääsee laukomaan kiekon reppuun.
3:28 1-1 inoT (Taitava, honka)

MLG: saves: 2, poss: 45%
ARS: saves: 3, poss: 54%

2.erä
2:33 2-1 Tender (Gal-e, Läski) Tender tykittää melkein siniviivalta kiekon maalin perukoille.
3:38 3-1 Boocha (Läski) Galuttimelta huono avaus, Läski katkaisee ja syöttää Boochalle joka viimeistelee pistämällä kiekon reppuun.
5:38 Malagalle tarjoutuu one inoT:n harha syötöstä, mutta Läskillä rannari päällä ja syöttö karkaa maalin taakse.

MLG: saves: 3, poss: 57%
ARS: saves: 9, poss: 42%

3.erä
3:45 Boocha maskissa, Läskillä kiekko! AVOPAIKKA! Läski laukoo… Boocha torjuu.
4:20 4-1 Gal-e (Boocha, Läski)
4:53 5-1 Gal-e (-) Gal-e nousee laidasta läpi ja laukoo b-pisteeltä upean maalin.

MLG: saves: 3, poss: 36%
ARS: saves: 6, poss: 63%

Ensimmäinen erä meni tasaisissa merkeissä, tulostenkin valossa. Malaga hallitsikin lopun ajan pelistä, etenkin 2.erässä, jossa peli ratkesi lopullisesti. Kolmannessa erässä Malaga suorastaan murskasi Arsenalin tekemällä kaksi maalia melkein perä kanaa, vaikkakin Arsenalin poss näyttää mitä näyttää :))