Boocha (5+2)
Gal-e (3+2)
Läski (0+7)
Tender (0+1)

Tervetuloa saeuraamaan ottelua Arsenal - Malaga. Tunnelma ennen peliä on huumaavaa, kun nämä kaksi huippujoukkuetta asettuvat vastakkain! Henkinen ote on Malagalla, se on sarjakakkonen. Arsenal puolestaan on hävinnyt 13 ottelua putkeen, mutta aina vaarallinen Hejduk kommentoi ottelun alussa "nyt tulee kauden toinen voitto" . Näin ollen Arsenaalia ei saa yhtään aliarvioida. Mutta nyt itse peliin!

***ROUND 1***

00:07 1-0 Anonyymi ( Hejduk )

Arset aloittaa todella vahvasti Anonyymin johdolla. Hän tsippaa kiekon sisään aivan maalin edestä.

00:51 1-1 Boocha ( Läski, Gal-e )

Riemua ei kestä kauan, sillä Boocha tasoittaa pelin Läskin syötöstä.

02:12 1-2 Boocha ( Läski )

Läski tarjoilee jälleen ja Boocha iskee.

02:49 1-3 Boocha ( Gal-e )

Arset hyökkää, mutta unohtaa Boochan joka on kärkyllä. Gal-e avaa ja Boocha tekee läpiajosta.

05:36 1-4 Gal-e ( Läski, Boocha )

Gal-e esittää meille suoraan oppikirjasta wanhanaikaisen.

arset: poss 42% saves 3
mlaga: poss 57% saves 3

Arsenal aloitti erän upesti, mutta sitten Malaga paineli selvästi ohi. Boocha iski puhtaan hattutempun ja Gal-e iski vielä wanhanaikaisen. Riittääkö Arsenaalin rahkeet nousta vielä tasoihin/voittoon, vai paineleeko Malaga selvin lukemin ohi?

***ROUND 2***

arset: poss 41% saves 11
mlaga: poss 58% 4

Erä oli selvästi Malagan, mutta Arsenal pystyi pitämään maalinsa puhtaana. Maaleja ei nähty siis yhtään, aika tylsä erä! Mutta tästä lähdetään kolmanteen erään!

***ROUND 3***

00:32 1-5 Gal-e ( Läski )

Toinen erä alkaa sitten paukkuen. Gal-e tekee illan toisen maalinsa.

00:37 1-6 Boocha ( Läski, Tender )

02:29 1-7 Gal-e ( Boocha, Läski )

03:09 1-8 Boocha ( Läski )

arset: poss 42% saves 8
mlaga: poss 57% saves 4

Kolmas erä oli Malagan suvereeniä hallintaa. Neljä maalia mursi Arsenaalin selkärangan totaalisesti, peli oli kauheaa heidän osaltaan. Pieni yllätyksen elementti oli alussa, jos Arsenal olisi pystynyt hyödyntämään 1-0 antaman momentumin. Näin ei kuitenkaan käynyt ja Malaga vei ottelun ja siirtyi sarjakärkeen.