LöylynheittäjätLöylynheittäjät - PaitsioPaitsio 5-3

Löylynheittäjät - Paitsio 5-3 (2-2,1-1,2-0

Kokoonpanot
LH: Jawner(0+1), Kapis(1+0), Lion(1+1), Weec(3+2)
Paitsio: larri, Jylpster(1+0), Toble(1+0), Allue(0+1), Maxim(1+1)
1.Erä

Ajassa 00:43 Kapiksen leveä laattapehva estää molsen näkyvyyden ja Weec pamauttaa taululle 1-0, syöttäjänä Jawner.

5:03 Löylyjen maalilla karmea kuhina ja Jylpster vetää kaukaa sumppumaskiin = peli on tasan, syöttäjinä Allue & Maxim.

5:17 Maxim seilaa puolustuksen läpi maalille ja tyrkkää kiekon sisään maalivahdin nenän edestä, Hieno yksilösuoritus.

5:38 Lion tasoittaa syöttäjänä Weec, Raporttia kirjoittaessa maali jäi näkemättä.

Alku nihkeää pelailua ja epävarmaa kiekon törkkimistä, mutta erän puolessavälissä joukkueet hieman syttyivät. Hienoista Paitsion painostusta.

Löylyt saves 3 poss 47
Paitsio saves 1 poss 52

2.erä

Ajassa 1.47 Kapis tulee vanhanaikaisella ja aijjaijai moke on kujalla, mutta kiekko lipeää lavasta päin laitaa.

2:28 Toble kiepauttaa molsen kahville ja vanhanaikaisella tolppaan.

3:12 Toble runnoo maalille ja iskee kiekon sisään.

5:54 Kapis laukoo siniviivalta karmean tykin, jonka molari sylkee eteensä ja Weec kiepauttaa pelivälineen häkkiin.

Toinen erä kokonaisuutena samaa nihkeää kiekonliikutusta höystettynä yksinkertaisilla hyökkäyksillä ja turhilla kaukovedoilla. Löylyjen hyökkäyspeli heräillyt selvästi.

Löylyt saves 2 poss 48%
Paitsio saves 6 poss 51%

3.Erä

Ajassa 0:43 Kapis ja Weec karkaavat oneen Lionin loistavan avauksen seurauksena, taululle 4-3 löylyille.

3:50 Weec karkaa puolustuksen läpi ja tulittaa kulmaan, mutta Matti venyy ja sieppaa limpun hanskaansa.

5:09 Maalivahti pois Paitsion luukulta = ajassa 5:50 Weec riistää keskialueella kiekon ja kuljettaa kiekon leuhkasti tyhjään maaliin.