Weec 1+1

1. erä

0-1 Fose (weec)

<Riitta> jos nyt kustaan nii mun kikettäminen loppuu tähä peliin

Jännittävä haaste sinänsä tähän ottelun alkuun, lähdetään katsomaan miten käy Riitan kiekkouralle :) Paitsio aloittaa erän hallitsevampana osapuolena. Vain hetki tästä ja löylyt pääsee 2vs0 hyökkäykseen, eikä erehdy. Tästä sisuuntuneena paitsio möykyttää hyökkäyksiä toisensa perään ja Def toimii monesti kapellimestarina, mutta aina on löylyjen pojat välissä. Erän viimeisellä minuutilla loistava paitsion tilanne kun jylpster pääsee lataamaan viivalta ja maalinkulma on auki mutta hieman menee ohi. Jawner Lion kaksikko kestää siis ensimmäisen erän.

2. erä

1-1 Toble (Riitta - Def)
2-1 Def (Riitta - Toble)

Aivan toisen erän alkuun hyvä paitsion tilanne kun def avaa hyökkäystä josta syntyy puolittainen 2vs1 hyökkäys, Toble on ahne ja tällää itse kiekon reppuun. Taistelu riitan kiekkouran jatkamiseksi on todellakin käynnissä. Paitsio hallitsee, satunnaisia löylyjen tilanteita lukuunottamatta. Erän toisella minuutilla jysähtää jälleen kun paitsio hyökkää ja komean kuvion päätteeksi Def tuikkaa vasemmasta etukulmasta rystyllä sisään. Peli 2-1. Paitsion johtomaalin jälkeen löylyt saavat paremmin pelistä kiinni ja sieltä rakennetaan jopa muutama hyvä maalipaikka, jotka eivät tuota tulosta. Erän loppupuoliskolla löylyille kehittyy hieno 3vs1 tilanne joka tuhritaan paitsioksi. Löylyjen peli on hieman hapuilevaa kun kärjessä on weec, joka on ollut kuin eksynyt lammas pari erää, mutta katsotaan mitä tapahtuu kolmannessa erässä.

3. erä

3-1 Riitta (Def - Toble)
3-2 weec (Lion)

Kolmas erä alkaa samalla kaavalla kuin kakkonenkin, eli heti erän alkuun paitsio iskee. Riittaa pääse sniputtamaan hyvästä paikasta ja verkko anelee armoa löylyjen veskarin takana jo kolmannen kerran tässä pelissä. Tähän maaliin taisi katketa löylyjen selkäranka, kun niin kovasti painostaa paitsio ja luo kokoajan vaarallisia maalipaikkoja. Vajaat neljä minuuttia takana ja Lion avaa komeasti kärjessä liukuvalle weecille joka saakin snepattua kiekon eteensä mutta tunaroi sen kuitenkin maalivahdille. Jatkotilanteesta "eksynyt lammas" iskee kuitenkin komean maalin ja pelitilanne kiristyy. ote on siirtynyt löylyille ja siellä käydään jatkuvasti ronkkimassa vastustajan maalivahtia tilanteiden päätteeksi. Reilut 5 minuuttia pelattu ja paitsiolla paikka sinetöidä peli mutta löylymokke kestää. Pientä löylypainostusta avian loppuhetkillä mutta ei tuota tulosta.

Huomioitavaa myös se, että Riitalla säilyy jatkossakin siis bittiluikkarit jalassa. Tsemppiä jatkoon!