Lappis (0+1)
Tunas (2+1)
Stomme (0+1)

*** 1. erä

1-0 pude - rootspakki söhlää alimpana veskalta saadun kiekon pudelle, joka rönkkii sisään
1-1 tunas (pökäle-asentaja) - 2v1 hyökkäys, tunas ampuu suoraan syötöstä veskan ulottumattomiin
2-1 timbeman (pude) - timber blockii hyvin ja kaksikko pääse oneen, helppo.
3-1 timberman (pude, k.carson) - jälleen one
4-1 pude - pude ajaa laidasta maalille ja veska väistää
4-2 asentaja (stomme,tunas) - etukulmaveto.
5-2 timbeman (pude, aabr0) - 2v1, suoraan syötöstä veto ja veskalla ei mahdollisuuksia.

TSA 4 - 5 RTS
TSA 53 - 46 RTS

Huolimatonta puolustamista ja ylivoimahyökkäyksiä vuoron perään. Maaleja olisi voinut tulal pari enemmänkin.
Jos seuraavassa pojat alkais puolustamaankin.

*** 2. erä

TSA aloitti erän kusemalla onen.
6-2 aabr0 (pude,timbeman) - maalin takaa syöttö, josta aabr0 iskee läheltä ylös.
7-2 Pude (aabr0) - one… jo neljäs one TSAlle
7-3 tunas (asentaja,lappis) - vantaimeri, sais pojat rajottaa.

TSA 5 - 2 RTS
TSA 40 - 59 RTS

Edelleen hyvin hyökkäysvoittoista kiekkoa, ylivoimahyökkäyksiä satelee. Tässä erässä vaan kustiin ensimmäistä enemmän hyviä mestoja.
Ensimmäisen erän tasaisuus vaihtunut Rootsin painostukseen, mut maalit puuttuu ja vastustajal terävät vastaiskut.

*** 3. erä

8-3 pude (timbeman,k.carson) - timberiltä hieno passi maalin eteen ajavalle pudelle jonka tunkee kiekon onnekkasti reppuun.
9-3 pude (timberman,aabr0) vetopassione, hyvä passi timberiltä kulmasta. Menee tylsäks.
10-3 pude (timbeman) pude ei syötä onesta, vaan veska maahan ja ranteella sisään.

TSA 5 - 4 RTS
TSA 45 - 54 RTS

Ihan pelailua, TSA viel hieman hunttis. Ei juur ollu motivaatioo enää kavereil.

*** yhteenveto:
Huonoa puolustamista, TSA selvisi vähemmillä päästetyillä Rootsien huonon viimeistelyn vuoksi.
Jos voittajaa ei valittas maaleilla ni olis ollu tasan. Eritoten pökäle olisi paremmalla onnella voinut tehdä ottelusta tasaisemman.