04:26 8-3 Endure

Saves: RTS 3, EUR 4
Poss: 50%-50%

Yhteenveto:

Otteluun selkeästi ennakkosuosikkana lähtenyt Roots sai vastaansa häntäpään Europen, jolla pelit eivät ole sujuneet oikein odotetulla tavalla. Heti ensimmäisen erän jälkeen Europen pojat tiesivät mitä tulevan pitää, kun erätauolle siirryttiin 2-0 Rootsin johtaessa. Ensimmäisessä erässä jo kerran onnistunut RBlomeru iski toisessa erässä 3 maalia joista jopa 2 vanhanaikaisella. Europen selkäranka oli lopullisesti katkennut. Kolmannessa erässä maalintekijän roolin Rootsin leirissä otti Xay joka viimeiseen erään iski 3 maalia ensimmäisen erän maailnsa lisäksi. Europe sai jotenkin pelistä kiinni viimeisessä erässä ja Endure maalasi kahteen otteeseen, mutta eroa oli jo tullut liikaa eikä taisteleminen pisteistä ollut enää mahodollista. Näin tällä voitolla Roots varmisti runkosarjan voiton ja lähtee pleijareihin ennakkosuosikkina.