pökäle (1+0)
Sax (0+0)
Stomme (0+0)

Erä 1

03:40 0-1 pökäle (ei syöttäjiä) 2vs1 tilanteessa kiekko pelataan pökäleelle joka kuljettaa pakin läpi ja maalivahdin ohi kiekon reppuun

Saves: 0-2
Poss: 47-52

Ensimmäinen erä oli varovaista molemmin puolin, haistelua loppupeliin. Tästä on hyvä lähteä toiseen erään.

Erä 2

Ei maaleja.

Saves: 5-3
Poss: 47-52

Toinen erä meni lähes samoissa merkeissä kun ensimmäinenkin, molempien joukkueiden puolustus seisoo vahvana kun muuri. Ehkä se muuri saadaan murrettua kolmannessa erässä ja muutkin kun ruskea ystävämme pökäle saa maalihanat auki, lähdetään katsomaan.

Erä 3

01:34 1-1 Endure (ei syöttäjiä) noniin tulihan se sieltä, pientä pyörittelyä Rootsien alueella ja Endure saa puolivapaan paikan iskeä kiekko häkkiin ja sinnehän se sujahtaa.

Saves: 2-4
Poss: 51-48

Viimeinen erä kuvasti pääpiirteittäin koko ottelua, puolustuspeli toimi ja molemmat joukkueet onnistuivat luomaan maalipaikkoja. Viimeisessä erässä Europella oli montakin paikkaa laittaa kiekko reppuun ja tätä myötä voittaa koko ottelu, mutta eihän aina voi voittaa? eihän?