Kallio (1+1)
Metropoli (2+1)
Ulja (0+2)

Erä 1

03:59 *** 0-1 by Kallio (1+0) Jop3lius (0+1) Metropoli (0+1) Onesta kiekko reppuun

saves: Roots; 9 Neme; 1
poss: 45-54

Varovaista peliä, joitain paikkoja Nemesiksellä iskeä kiekko reppuun mutta tällä kertaa se onnistui vain kerran. 1-0 taululla toiseen erään.

Erä 2

00:45 *** 1-1 by Asentaja (1+0) Lappis (0+1) hieman b-pisteen takaa laukaus komeasti tolpan juureen
03:02 *** 2-1 by Lappis (1+1) tuomari on puusilmä.

saves: Roots; 4 Neme; 2
poss: 48-51

Roots heräs heti erän alusta ja otti komeasti peliä haltuun paikoittan, saldona kaksi maalia ja johtoasema. Viimeisestä erästä tulossa mielenkiintoinen

Erä 3

02:51 *** 2-2 by Metropoli (1+1) Ulja (0+1) Kallio (1+1) Tais olla 2vs1 tilanne jossa kiekko pelataan Metrolle joka iskee takakulmaan.
05:32 *** 2-3 by Metropoli (2+1) Ulja (0+2) komea laukaus jälleen takakulmaan

poss: 46-53

Ottelu oli alusta alkaen tiukkaa vääntöä ja pitkään näyttikin että Roots vie voiton mutta Nemesis heräsi pelin loppu puolella ja iski kiekon voiton merkiksi reppuun.