Gold (0+0)
Moneys (0+0)
pökäle (1+0)
Sax (0+0)

Deadline lähestyy uhkaavasti, sunnutain Kiekko-kierros alkaa ottelulla Nemesis - Roots. Voittajasuosikkina otteluun lähtee tällä kertaa Nemesis, vaikkakin runkosarjassa heille on kertynyt 10 pelissä vaivaiset 6 pistettä. Roots on aloittanut vielä kehnommin. 9 ottelussa VAIN 2 pistettä! Tuomari antaa luvan aloittaa, joten lähdetäänpä seuraamaan kuinka tässä karmivassa taistossa tulee käymään!

<Samila> Kuin päättyy?
<Nemesis.> 5 - 4
<Tippa> 2-3

*** PERIOD 1/3 STARTING

*** 1-0 by Jop3lius (1+0) Valor (0+1) Zwade (0+1) Zwade pyörittää mukavasti peliä Roots-päädyssä ja heittää hienon syötön Valorille B-pisteiden väliin. Valor vetää tiukan kudin, Hasek torjuu, kiekko jopa hieman tuurilla Jopelle maalin edustalle, josta tämä ei erehdy
*** 2-0 by Zwade (1+1) Jop3lius (1+1) Ei kaikkee voi nähdä ku kirjottelee edellisiä… Zwade tais ajella ihan siihen maalivahdin kulmalle ja täräyttää pienestä kulmasta sisään
*** offside by Roots

*** PERIOD 1/3 OVER, score: Nemesis 2 - 0 Roots
*** Nemesis saves: 1, poss: 46%, points: Valor: 0+1 Zwade: 1+1 Jop3lius: 1+1
*** Roots saves: 2, poss: 53%, points: none

<Samila> Mimmonen toi toka maali oli?
<Jop3lius> melkein nollakulmasta takakulmaa
<Zwade> kysy Escobarilta, omistettu sille!
*Zwade* se oli muuten miun uran ensimmäinen valtaliigamaali : )

SHL onnittelee Zwadea ja korjaa kiekon talteen! Erä oli hivenen Nemesiksen hallintaa. Erän alku oli tasaväkistä taistelua, mutta Jopeliuksen maali katkaisi Rootsin selän ja pyöritys alkoi. Roots ei meinannut oikein päästä Nemesiksen alueelle sen jälkeen.

<Beni> hyvä samila
<Beni> oot parsa tuomari

*** PERIOD 2/3 STARTING

*** offside by Nemesis
*** 2-1 by pökäle (1+0) [no stats] Nemesiksen puolustajat tumpeloi ja syöttävät suoraan pökäleelle joka pääsee yksin läpi. pökäle ei erehdy
*** Samila kicked Nemesis. from the room
*** icing by Nemesis
*** 3-1 by Zwade (2+1) Jop3lius (1+2) Juuri ennen erän loppua kiekko pomppii Rootsin alueella ja Zwade pommittaa kiekon maaliin!

*** PERIOD 2/3 OVER, score: Nemesis 3 - 1 Roots
*** Nemesis saves: 3, poss: 55%, points: Valor: 0+1 Zwade: 2+1 Jop3lius: 1+2
*** Roots saves: 3, poss: 44%, points: pökäle: 1+0

Aika tasapaksua Kiekkoa molemmilta joukkueilta. Maalit meni tasan 1-1. Nukahtaahan tuossa meinasi. Katsomossa keskustellaan joukkueiden logoista (Mensalla ruma, Nemesiksen entinen oli hieno, yms yms.) Huomattavan arvoinen juttu on se, että liigan presidentti, jumalasta seuraava ylöspäin oleva Norski seuraa myös tätä trilleriä!

*** PERIOD 3/3 STARTING

*** icing by Roots, moneys heittää hätäripitkän
*** 4-1 by Zwade (3+1) Metropoli (0+1) Zwade pommittää B-pisteeltä kiekon tarkasti takanurkkaan
<Norski> mikä tää zwade on
*** Valor on goalie area, Nemesiksellä paikka iskeä peli viiteen yhteen, mutta Valor päättää mennä maalivahdin alueelle
*** 5-1 by Zwade (4+1) Zwade pääsee helposti maalivahdin eteen ja heittää helpon maalin selän takaa
*** 6-1 by Zwade (5+1) Jop3lius (1+3) Metropoli (0+2) En nähny…
<Samila> Mimmone maali?
<Armani> pari vartaloharhautusta ja rannarilla sisää
<Norski> jäi tollanen riparikiekko tohon sumpun keskelle ja siitä swabe kiemurteli sit vetämään tyhjiin
<Beni> norskimainen
*** 7-1 by Zwade (6+1) Jop3lius (1+4) Metropoli (0+3) Zwade pääsee jälleen helposti maalivahdin eteen ja heittää selän takaata maalin

*** GAME OVER, score: Nemesis 7 - 1 Roots
*** Nemesis saves: 3, poss: 58%, points: Valor: 0+1 Zwade: 6+1 Metropoli: 0+3 Jop3lius: 1+4
*** Roots saves: 8, poss: 41%, points: pökäle: 1+0

Erä oli pelkkää Zwade-näytöstä. Rootsin puolustus oli aivan kujalla.

YHTEENVETO: Kyllä Rootsin täytyy tehdä suuria muutoksia jotta peli alkaisi kulkemaan. Peli näytti paikkapaikoin ihan 44-regiltä, jossa toisella puolella pelaa Tony, Letti, Hai, Samila, Kovalchuk, Norski yms hunttijat. Vastapuolella AnttiO, Bande, Beni yms miinuskeräilijät. Liigadebytantti Zwade hoiti hommansa täydellisesti (6+1). Pirteää peliä koko ajan.