Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk - New Delhi BullsNew Delhi Bulls 1-3

NDB: Paukki, Montel, k0la, joy

Alkuillassa on alkamassa kiihkeä ottelu B-konfrenssin kolmannella sijalla majailevalla Metallurg Magnitogorsksilla ja A-konfressin neljännellä sijalla oleva New Delhi Bullsilla. Odotettavissa tarkkaa puolustuspeliä NDB:ltä Samsonovin ratsiaa vastaan.

1.erä
1-0 Paukki (Montel) NDB voitti aloituksen, jonka seurauksena Paukki iski ottelun ensimmäisen maalin ajassa 1.49
Maalin jälkeen Bull(shitit) saivat muutamia hyviä paikkoja maalin edustalta – maalivahti kestää.. toistaiseksi.
Loppuerän NDB vyöryi Metallurgien alueelle ja loi vaarallisia läheltä piti-tilanteita, mutta vaaralliset maalipaikat jäivät vähemmälle.

MM POSS: 41 NDB POSS: 58
MM SAVES: 6 NDB SAVES 1

2.Erä
1-1 Samsonov (Mendes) Samsonov hassuttaa pakin jalkakynällä ja p-pisteen tuntumasta komea laukaus takakulmaan. Maalivahdilla ei mitään saumaa!
Metallurg ryhditäytyi toiseen erään paremmin kuin ensimmäiseen ja loi enemmän painetta vastustajansa päätyyn. Lähisektorin laukaukset jäivät uupumaan ja maalipaikat perustuivat pääosin vaarattomille alueille.

MM POSS: 54 NDB POSS: 45
MM SAVES: 2 NDB SAVES: 1

3.Erä
Erän alussa Montel pääsee koittamaan tykkiään, mutta kiekko menee hiuksenhienosti ohi vasemman ylänurkan!
1-2 k0la (Montel) k0la pääsee avaamaan tulen LH LIFT mainoksen kohalta.. veto uppoaa helpon näköisesti etukulmaan Metallurgin maalivahdin patjan kautta.
1-3 Paukki (joy) Paukki voittaa kaksinkamppailun laidassa ja pääsee keskustaan kohti ja etukulma aukeaa täysin.. Paukki huomaa ovelasti tämän ja sujauttaa kiekon helpon näköisesti verkon perukoille.
Vika erä oli NDB:n suvereenia hallintaa ja otti kahden maalin seurauksena voiton Metallurg Magnitogorskista.

MM POSS: 35 NDB POSS: 64
MM SAVES: 3 NDB SAVES: 2