New Delhi BullsNew Delhi Bulls - Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 5-2

Vatten 1+0=1

Illan päätteeksi on käynnistymässä jännittävä WAHL-Playoff kamppailu New Delhi Bulssin ja Samsonovin johtaman Metallurg Magnitogorksin välillä. Vielä odotellaan Montelia kehiin, mutta eiköhän sitä kohta päästä alottelemaan peliäkin. Joukkueet näyttäisi olevan aika normaaleissa kokoonpanoissaan, mutta kapu on näköjään saapunut pieneltä lomailulta takaisin NDB:n kokoonpanoon. Joukkueet ovat todella erilaisia pelityyleiltään ja siksi peli voi kääntyä kumpaan suuntaan vaan ja mikäs sen mukavampaa yleisön kannalta. Montel on saapunut paikalle ja peli pääsee alkamaan.

Joukkueet aloittavat seuraavissa kokoonpanoissa:

NDB MM
Paukki - kapu Samsonov - Smolinski

Joy - Montel tidi - Vatten

1.erä
Aloituskiekko pomppaa Metallurg leiriin. Heti paha hyökkäys NDB päätyyn ja Samsonov iskee tylysti pelin tilanteeksi 0-1. 0.28 Samsonov 1+0 (tidi 0+1)
Bulssi pelaajat vielä vähän kohmeessa, mutta toivotaan että lähtee peli lämpeemään pikkuhiljaa. Samsonovin paha karvauspeli tuottaa hankaluuksia ndb puolustusalueella. NDB syöttöpeli rupeaa lämpeemään ja hyvästä vastahyökkäyksestä kapu tekee häkin Paukin syötöstä ja peli tasoihin. 3.10 1-1 1+0 k.a.p.u (Paukki 0+1)
Montel hoitaa hyvin Samsonovin veivailut pois riistämällä kiekon.
4.15 2-1 2+0 kapu nousee maalille konkarimaisesti ja iskee kiekon häkkiin Metallurg moken katseltua cheerleadereita katsomosta.
Joy ampuu nollakulmasta ja kiekko pomppaa onnekkaasti juuri kapun lapaan ja iskee jo kolmannen maalinsa yhdessä erässä ja pelin tilanteeksi 3-1 ja Magnitogorskit ihmeissään.
5.00 3+0 kapu (Joy 0+1).

Torjunnat NDB: 4 Metallurg: 4
Hallinnat NDB: 59% Metallurg: 40%

Ensimmäinen erä oli alussa kamalaa vyörytystä Bulssi alueella, mutta kapu kävi hoitelemassa parit häkit vastustaja päätyyn niin Samsonovin suojattien peli meni ihan sekaisin ja peli on jo ekan erän jälkeen 3-1. Katsotaan saako Samsonov heräteltyä porukoitaan.

2.erä
NDB:n tappava puolustustyyli ei anna tilaa Magnitogorkin hyökkääjille yhtään ja heidän pelinsä ihan tukossa. NDB:n syöttöpeli jauhaa loistavasti ja peli näyttää sujuvan mallikkaasti pienistä kömmähdyksistä huolimatta. Peli jatkuu räiskinnän merkeissä. Tidi näyttää jättävän pelikentän ja laatikkoon hyppää Mendes. Metallurgilla loistavia hyökkäys yrityksiä, mutta NDB pakit hoitaa näppärästi tilanteet.

Torjunnat NDB: 2 Metallurg: 5
Hallinnat NDB: 51% Metallurg: 48%

NDB:n puolustus pelasi upean erän ja säilytti pelin 3-1 lukemissa. Samsonov sai todella heräteltyä pelaajiaan ja peli muuttui paljon kurinalaisemmaksi. Molempien joukkueitten puolustuspeli on ollut hyvää kokopelin ajan.

3.erä
Erän alkuun hyvin rakenneltu hyökkäys Metallurgilta, mutta jälleen kerran hyökkäys pysähtyi Montelin lapaan. Metallurg on erän alun niskan päällä, mutta tulosta ei pahemmin synny maalien merkeissä.
3.02 3-2 Vatten 1+0 (Samsonov 1+1 Smolinski 0+1) Samsonovin kaukovedon riparit haistaa Vatten ja kaventaa pelin 3-2.
4.05 4-2 Paukki 1+1 (Montel 0+1) Montelin perinteinen avaus Paukille ja Paukki näyttävästi kikkaa Metallurg puolustuksen kebab kioskille ja sijoittaa kiekon ylämummoon ja tilanteeksi 4-2.
Tulta munille! 5.20 5-2 Montel 1+1 Montel käy sutimassa irtokiekon reppuun ja peli on kyllä enää päätössummeria vaille valmis.

Torjunnat NDB: 6 Metallurg: 4
Hallinnat NDB: 41% Metallurg: 58%

Puolustuspeli VS hyökkäyspeli ottelu on päättynyt Puolustuspelin voittoon eli Bulssi leirille taas reipas voitto todella hyökkäävästä joukkueesta. Metallurgin peli oli ensimmäisessä ja viimeisessä erässä vähän kateissa, mutta toisessa erässä peli toimi taas, mutta NDB pakit kesti kovan painostuksen ja Metallurgit jäivät toisessa erässä ilman kavennusmaaleja. NDB:n pelaajat näyttivät taas vaarallisuutensa ja nappasivat ekan voiton WAHL mestaruutta ajatellen.

***kapu iski hattutempun ekassa erässä ja oli myrkkyä Metallurgin puolustuspelille.
** Paukki ja kapu näyttivät hyökkäystaitojaan ja tekivät muhkeat 5 maalia Metallurg maaliin.