Sepikynä
_Zanateri
Vyborny
Nish

Tyhjäpunteilla ei ole kausi alkanut aivan täydellisellä tavalla, mutta olisko nyt kurssin muutoksen aika? Vastaan asettuu Natives, jossa on monta pitkäaikaista pelaajaa ja ovat pelanneet aika kauan jo yhdessä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet viisi runkosarjaottelua ja näyttäisi että Natives on toistaiseksi pärjännyt paremmin. Tosin Tyhjäpunttienkin kokoonpano näyttää pitkäaikaiselta, mutta näkyykö se kentällä yhtä hyvin kuin inkkareilla. Ja Nativesilla näyttäisi olevan vain täysi kentällinen pelaajia, toisinkuin punteilla jopa seitsemän pelaajaa. Tiedä sitten onko tuo hyvä vai huono juttu. Oma veikkaus 2-1 Nativesille.

"Nativesille 4-1, pelaa yv:llä - yleisö kuink kuudes (viides) kenttäpelaaja." - Jätti
"Puntit vie 4-3, kalu isg 3+1 ja Natisevin veska on hasek" - Ruso

03:52 1-0 by Lava, Pysähtyy vastustajan maalintaakse, josta heittää vanhanaikaisella hetken seistyään paikoillaan.
03:57 2-0 by CADAVER (Lång, Lava) Vetopassi maalin eteen ja siitä sisää.

Inkkarit saves 0, poss 63%
Puntit saves 5, Poss 36%
Tilastot puhuvat puolestaan. Inkkarit hallitsi täysin ottelua ja pyöritteli vastustajien alueella.

Huoneen teossa tapahtunut pieni virhe, erät kestävät viisi minuuttia. Ja tämän vuoksi pelataan vielä neljäs erä, joka kestää kolme minuuttia. Näin saadaan täydet minuutit kehiin.

2. erä.
01:15 3-0 by Lava. Kiekko pyörii Punttien maalin eessä, josta Lava saa siirrettyä kiekon maalin jollain ihmeen kaupalla.
03:19 3-1 by Vyborny (Kalu) 2v1, josta Vyborny vetää itse tarkasti takakulmaa.
03:38 4-1 by CADAVER, ajoi voimalla maalille ja sai ängettyä kiekon reppuu ripareista
04:30 5-1 by Lava (Cadaver, Xiittari) ohi

Inkkarit saves 2, poss 56%
Puntit saves 2, poss 43%

Puntitkin saivat maalitilin avattua, mutta yksi maali ei tähän hätään auta ollenkaan. Inkkarit ovat saaneet pelinsä kuosiin ja tässä tulos. Ei paljoa paikkoja tuhlaile kyseinen joukkue.

3.erä
01:18 5-2 by Kalu (Alamo, Vyborny)
04:34 5-3 by Tea (Kalu, Alamo) Tea kurvaa keskelle ja vetäsee takakulmaan.
04:40 6-3 by CADAVER
04:46 7-3 by Lava (Lång, CADAVER)

Inkkarit saves 1, poss 46
Tyhjäpuntit saves 3, poss 53%

Puntit alkoivat saamaan jo hieman otetta pelistä ja iskivätkin loppuun pari maalia. Vielä on viimeiset kolme minuuttia aikaa ratkaista ottelu, saas nähdä kerkeekö Puntit. Tosin Inkkarit johtaa neljällä maalilla, ja uskallan epäillä Xiittarin olevan sen verran liekeissä, että suurempia imasuja ei näy tässä erässä.