1. Erä

Ensimmäisen erän alku mennään tunnustellen

1:09 Lång pamauttaa hienon vedon johon Tyhjäpunttien molari venyttää hienosti.

Peli on tasaista eikä tilanteita juuri synny. Pieni painostus oli Nativesilla.
3:16 1-0 Saska, pienet veivaukset ja komea veto etunurkkaan tuo 1-0 johdon punteille.
4min Nativesilla kova painostus josta puntit selviää kuin selviääkin. Tasoitus oli todella lähellä!

Ensimmäinen erä mentiin Nativesin tahtiin, mutta maalit ratkaisevat. Pystyykö Natives parantamaan maalintekoa, vai ratkeaako peli siihen, ettei maaleja synny?

Saves: 1-1
Poss: 55-44

2. Erä

0:32 Saska pamauttaa tolppaan, lähellä 2-0 johto.
2:22 Nativesilla 3v1 hyökkäys josta Lava saa loistavan vetopaikan, mutta ei saa viimeisteltyä maaliin saakka.
2:45 Tyhjäpunteilla hyvä hyökkäys josta saadaan suoraan syötöstä veto...,mutta tolppaan.
3:40 Puntit eivät pääse liikkeelle omasta päästä.
5:31 1-1 Lång, Lava. Längilta upea laukaus b-pisteeltä takakulmaan!

Erä oli tasainen, mutta nyt Natives onnistui tekemään sen maalin.

Saves: 2-4
Poss: 49-50

3. Erä

Kolmanteen erään lähdetään mielenkiintoisesta tilanteesta 1-1. Pystyykö jompikumpi kääntämään itselleen voiton?

1:46 Lava kokeilee b-pisteeltä muttei mene.
Pitkä pätkä mentiin ilman taukoa, joss ei kummallekaan oikeen tilanteita syntynyt.

Ottelu päättyy lukemiin 1-1 ja puntit sai varmasti passiivisella pelaamisella sitä mitä halusikin.